01 iulie, 2009

... Tubicontiniud ...

In galop spre o noua si asteptata (cica) postare, m-a trazni o idee. Afara nu mai ploua, da` pe mine m-a traznit. Than again, nu tre` sa ploua neaparat pentru a rasari un marar luminos si argintiu pe cer, nu?  :-) 

Mmmm..Ideea care e? Ca mi-ar placea ca voi sa "fill in the blanks" in textul de mai jos. Dupa o anumita perioada, pe care nu vreau sa o arat cu dejetzelu`, am sa postez si varianta mea de "... Tubicontiniud ..." , care e deja scrisa. Parol.

Ete si textu` :

"01:37. Am pus telefonul de-o parte, dupa ce l-am trecut prin nesuferitul obicei de a-l pune sa sune la o ora suficient de matinala. am bagat mana pe sub perna, mi-am ridicat genunchiul opus mainii de sub perna, la piept, am oftat un pic inspirand aerul cald al zilei ce tocmai trecuse si am inchis ochii, sperand la venirea cat mai rapida a lui Mos Ene. 

La nici un minut juma` (:p) dupa toata drumetia asta inspre somn, am intredeschis ochii, privind intr-un punct fix. Cu coada ochiului... intredeschis... , am surprins ...  (...)"

Va astept cu drag. V-o jur! :-)

9 comentarii:

George Colang spunea...

si noi te asteptam :)

WinDance spunea...

:-) Mda. Subtil si elegant :-) ...si ai foarte mare dreptate :))

WinDance spunea...

...de fapt..nu stiu de ce rad..ca nu e chiar atat de amuzant :)) ...but here I go! :))

Silviu-Florin S. spunea...

Ok...o sa incerc eu sa iti continui povestea....so here I go too...hopefully before you :)

Silviu-Florin spunea...

...am surprins..."miscarea blanda a usii intredeschise de la balcon...o singura fiinta ma putea vizita la o ora asa tarzie...Cine altcineva isi putea permite sa intre pe nesimtite in casa si sufletul meupentru a cersi o mangaiere si o declaratie de iubire...De cateva luni bune, era singura fiinta careia puteam sa-i destainui fiecare gand si emotie, singurul ce primea atingerile si saruturile mele, singurul in care am incredere deplina...
...Desi stiam ca apartine altcuiva, iar ziua poate ca altcineva il imbratisa, noaptea era a noastra, din momentul in care pasise pentru prima oara in camera mea si se odihnise aproape de sufletul meu pana aproape de rasarit. In fiecare dimineata ma trezeam singura, stiind ca aveam sa-l reintalnesc in timpul noptii....
...Si acum, ca de fiecare data, sosise sa-mi asculte delirul ;i ineptiile marunte. Nu mai intalnisem pe nimeni care sa stie sa asculte cu adevarat si sa nu-si doreasca altceva decat sa stea cateva clipe alaturi de mine...Il iubeam,...si ii repetam asta necontenit, convinsa ca intr-un final il voi gasi si dimineata alaturi de mine, privindu-ma...Il intreb si acum cine il poate iubi mai mult decat mine si ce ii oferea mai mult decat mine...de ce trebuia sa ma paraseasca mereu...Tace,...mereu tace...se multumeste doar sa-mi atinga obrazul si fruntea, stiind ca voi adormi impacata, imbratisandu-l...
...7.15 AM...telefonul suna necrutator, de parca nu ar fi fost martorul noptii trecute...dar ce spun eu,..telefoanele nu au suflet...Incepe o noua zi banala, insa imi promit ca voi schimba ceva, chiar daca ar fi drumul pe care pornesc spre scoala...
...15.37...Nu am uitat promisiunea pe care mi-am facut-o singura si am hotarat sa ma intorc acasa pe jos, chiar daca o sa-mi ia o vesnicie...Ajung la doua strazi de casa si aruncandu-mi privirea intr-o curte raman din nou "traznita" chiar daca afara e un soare nemilos...in iarba inalta din curte sunt 2 fiinte...un baiat pe care il cunoscusem candva intr-o copilarie din ce in ce mai indepartata si EL...iubirea noptilor mele, torcand fericit la pieptul lui si lingandu-si satisfacut labutzele...asadar cu el ma insela...si inrosesc numai la gandul ca i-ar fi putut sopti ceva din trairile mele...m-au observat amandoi, insa nu ma pot misca...gandurile trec fara sa pot prinde vreunul...Ma saluta,...fiecare in felul lui...iar intr-un final reusesc sa scot ceva ce seamana cu un raspuns...insa probabil cel mai contrariat de intreaga scena este El, motanul, vazandu-se prins intre cei doi stapani ai sai...stapanul zilei si stapana noptii...
ZAEND

WinDance spunea...

@ Silviu-Florin: Chiar ma gandeam sa postez continuarea, avand in vedere ca nu primisem raspunsul pe care il asteptam...dar, trebuia sa existe un inceput si pentru Tubicontiniud, nu? :))

Sa incep, deci, a-mi da cu parerea: cu toate ca ZAEND-ul imi suna mai mult a Tubicontiniud, imi foarte place si e dreptul tau la a te opri atunci cand iti "canta" tie :-) . Regasesc in continuarea ta o tema din continuarea mea :-) [care, pentru cei care se indoiau, exista si va ramane in forma nealterata, indiferent de comment-urile ce vor veni (daca vor mai veni:-) ) ], si anume, tema noptii, pe care se CAM insista! :-)
Multzam fain, Silviu sau Florin sau si Silviu si Florin :-) Sper sa iti fie la fel de pe plac continuarea originala. Te mai astept pe aici ;) :-)

P.S.: Astept sa ii dai un nume motanului :-) ... si stapanului zilei :-)

Silviu-Florin S. spunea...

E "the end" pentru mine...atat am putut scrie si in continuare fiecare isi poate imagina cu continua sau cum se termina povestea...astept sa vad si varianta originala :)
Silviu

WinDance spunea...

M-ai surprins frumos, Mona:
http://matiuska.blogspot.com/2009/07/uite-ti-leapsa-danutz.html

George Colang spunea...

si te tot asteptam :)