29 octombrie, 2011

Examen de dualitate

Dualitate pe care nu stiu exact cum s-o joc.
Black swan, white swan...nu le-am invatat intrarile potrivite in scena. Stiu ca pe Tatal nostru fiecare rol in parte, dar habar nu am cum sa le pun fata-n fata si dupa, mana-n mana, pentru ca numai eu le pot juca pe amandoua...suficient de bine cat sa ma ajute la a termina spectacolul in aplauze furtunoase si in multumire de sine. Ca sa ajung cu capul sus maine la examen, ar fi trebuit sa ma fi antrenat ceva mai mult pentru rol... iar eu mi-am batut joc de tot timpul pe care l-am avut la dispozitie. Ma imbat, band din paharul in care imi picur singura venin..ochii imi picura
lacrimi in proprii-mi ochi..asa, pe ritm de Tchaikovsky.
Suna incredibil de dramatic, stiu. ..e Tchaikovsky.. :)) ... :-) In realitate, imi pot tine sufletul pe picioare, numai ca as vrea sa-i iau din carca povara asta; incarcatura asta nu ma afecteaza numai pe mine, insa pana nu ma ajut pe mine, nu am cum sa le intind mana, asa cum imi place sa cred ca am facut-o pana acum, intr-o oarecare masura, celorlalti. I am the shit :-)


Acum am sa merg sa citesc din cursuri. Maine, cu acelasi nod in gat si sfiala, am sa ma prezint la examen. Sper sa reusesc a inchide usa in urma mea cu coada mai putin vizibil intre picioare. Nu pot spera INCA la o privire mandra asupra mea. Stiu. Am retinut: teama se invinge prin curiozitate. as vrea numa` sa stiu cum pot aplica asta by a simple snap of my fingers, pentru ca maine, in 6 ore de acum, sa am caramizile mai solide. Nu prea am cum, but i'm gonna try. Chit ca iau sau nu examenele astea 2, vreau sa stii ca din momentul in care am sa iau cursurile in mana si pana in vara, cand o sa termin cu toata tarasenia asta ce dureaza de prea multa vreme, am sa-mi cant pentru a dansa curios de fiecare data cand simt teama.
*Nota: Nu am mers la niciun examen.

2 comentarii:

Masaj erotic Ploiesti spunea...

nice movie, Black swan!

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com