24 septembrie, 2009

Intrebari retorice



De ce? De ce? De ce? De ce, Diana? De ce trebuie sa gresesti, constienta fiind ca e o greseala? De ce? De ce? De ce, Diana tii mortzis sa incasezi lovituri pe care le recunosti cu mult inainte de a te atinge? De ce nu poti apasa pedala de frana cand e cazul? De ce te lasi cuprinsa de tsunami-ul asta de delasare? De ce ridici acum din umeri? De ce urli cand te doare? De ce esti falsa de atatea ori? De ce, Diana dezamagesti cu viteza luminii? De ce nu lupti, tampito? De ce ai asteptari, cand tu esti asteptata de multi? De ce iti rostogolesti viata intr-o directie care iti miroase a greseala? De ce iti pastrezi speranta in locurile cele mai nepotrivite? De ce, Diana? De ce stai si scrii si nu actionezi? De ce schimbi ceea ce nu ar trebui schimbat? De ce nu spui raspicat ceea ce te deranjeaza de fiecare data? De ce nu vezi ceea ce altii vad in tine? De ce taci, cand ar trebui sa vorbesti? De ce vorbesti, cand ar trebui sa taci? De ce, ma fata, ma? De ce??!!?

9 comentarii:

Mona spunea...

pentru ca toate lucrurile se intampla cu un rost...iar tu vei gasi rostul lucrurilor pe care TREBUIE sa le faci.
me hugs danutz

Raluca Mihai spunea...

De ce? Doar tu stii sa raspunzi... Ai grija de tine, strungareata mica;))

SSF spunea...

...pt ca esti om, probabil...

Silviu-Florin S. spunea...

Changed my mind...this is why :P
http://www.youtube.com/watch?v=hqdXTR5jdZM

WinDance spunea...

@Silviu-Florin S.: Da, mai mult decat corecta razgandirea ta, pt ca asa cum un prieten obisnuieste sa repete: "Femeile nu e oameni, dom'ne!"
...but there's more than that to it :-)
Oricum, nu cautam neaparat un raspuns (de aici si titlul postarii). Am simtit doar sa le intreb. Pe ele, intrebarile :-) Asta nu inseamna ca raspunsurile voastre nu sunt binevenite...
Raspunsul - pe care nu il caut :)) - ar trebui sa-l aflu un pic singurica, pt ca banuiesc ca si voi v-ti aflat in situatii limita, unde oricine, cu cea mai buna intentie, nu poate ajuta, in afara propriei voastre persoane.
Multzam fain!

Silviu-Florin S. spunea...

Da...asa e...femeile "e" niste oameni mai speciali :) Sper sa-ti gasesti raspunsul de care ai nevoie sau sa te gaseasca el pe tine; si chiar daca nu avem nevoie de sfaturi in asemenea situatii...incurajarile nu pot strica...

XXAX spunea...

Exista oameni.. si exista femei.. de ce? pfff... X_X

unicornu' melancolic spunea...

complicata treaba si retorica asta... fereste-te de intrebari fara raspuns. ele dor cel mai tare.

o toamna frumoasa iti doresc! ;)

Diana Elena spunea...

vai, nu stiu... insa de multe ori ma intreb aceleasi si aceleasi lucruri: "de ce, Diana, de ce?"
Am atatea de ce-uri in cap incat nu mai am loc de altceva:))
oricum, capul sus, Diana.:)